Proiect complet de design interior:

.01 Concept

Conceptul este prima etapa in realizarea unui proiect de amenajare, este ideea de la care pornim si presupune in primul rand sa iti cunoastem nevoie si asteptarile legate de acest spatiu. Vrem sa aflam stilul pe care il preferi, atmosfera pe care o doresti, culorile care iti plac, felul tau de viata si nu in ultimul rand bugetul ce urmeaza a fi investit in proiect. Odata informatia ajunsa la noi vom dezvolta ideile tale si impreuna cu experienta noastra vom realiza un concept personalizat pe care il vom prezenta in planuri 2D si randari 3D cu scopul de a avea , la final, o imagine clara asupra proiectului.

.02 Proiect Tehnic

Design-ul presupune mai mult decat partea estetica, el pune accent si pe functionalitate si solutii. Pentru ca proiectul de design interior sa poata fi implementat cu o intocmai, sunt necesare planuri tehnice care sa vina in completarea conceptului si a imaginilor 3d. De aceea, oferim detaliere tehnica pentru intregul proiect. De la releveu, realizare planuri de compartimentare, planuri de mobilare, planuri de instalatii electrice si sanitare, planuri plafoane, detaliere mobilier personalizat, stereotomii si alte desene 2d necesare, astfel incat proiectul pe care ti l-am prezentat sa poata fi implementat.

.03 Implementare

Implementarea reprezinta o etapa esentiala in cadrul oricarui proiect care implica vizite la furnizori, alegerea finisajelor si a materialelor, alegerea pieselor de mobilier si decoratiunilor, liste de cantitati, obtinerea de oferte de pret, tot necesarul pentru ca proiectul sa devina realitate.

.04 Asistenta santier

(Serviciu Optional) Asistenta de santier implica explicarea si detalierea proiectului echipei de executie, furnizorilor si nu in ultimul rand beneficiarului. Comunicarea eficienta intre client, arhitect, ingineri si constructori este un plus in realizarea cat mai rapida si in conditii optime a proiectului de amenajare. Acest serviciu este oferit in toate fazele importante ale proiectului pentru a ne asigura de implementarea corecta a conceptului si a proiectului tehnic.

.05 Project management

(Serviciu Optional) Managementul unui proiect implica mentinerea legaturii cu toti cei implicati in proiectul de amenajare, presupune organizarea livrarilor, primirea comenzilor de la furnizori, prezenta in santier in momente esentiale, receptia lucrarilor si suportul permanent in cadrul santierului. Acest serviciu vine ca un sprijin in derularea proiectului de amenajare si duce la economisirea timpului dumneavoastra in momentul implementarii. Este un proces care necesita multa implicare, timp si responsabilitate.

.06 Consultanta specializata

Consultanta specializata se preteaza proiectelor cu grad de implicare redus in care se doreste o redecorare sau o solutie de amenajare pentru un anume spatiu. Acest serviciu se realizeaza prin intalnirea la locatie, la furnizori sau la biroul nostru, in functie de situatie. Durata fiecarei sedinte este de aproximativ 2 ore dar poate fi modificata in functie de situate.

Randari 3D si vizualizare arhitecturala:

.01 Randari interior

Imaginile fotorealiste de interior sunt o unealta perfecta pentru a prezenta un concept, o atmosfera sau o idee. O randare poate aduce la viata o idee, poate prezenta un spatiu, o textura, un material, o piesa de mobilier sau poate sa iti prezinte atmosfera dintr-o incapere intr-un moment oarecare al zilei.

.02 Randari exterior

O solutie care a revolutionat arhitectura si dezvoltarile rezidentiale pentru ca poti vizualiza cladiri de orice fel si orice dimensiune inainte de inceperea constructiei. Folosindu-se de imagini fotorealiste de exterior, arhitectii si dezvoltatorii nu vor avea probleme in a isi prezenta ideile catre clienti sau constructori. Indiferent ca vorbim de case, blocuri de locuinte, restaurante sau esplanade, randarile de exterior pot reda cu precizie concepte complexe.

.03 Tur virtual / 360°

Imaginile 360 vin in sprijinul dezvoltatorilor imobiliari, arhitectilor si designerilor si ajuta clientul final prin vizualizarea si intelegerea corecta a spatiului si propunerii de amenajare. Tururile virtuale ofera clientului posibilitatea de a naviga spatiul si a deslusi fiecare detaliu.

.04 Animatie arhitectura

Animatia arhitecturala plimba privitorul intr-un tur in jurul constructiei ca si cum aceasta ar fi deja construita. O astfel de prezentare iti arata arhitectura, imprejurimile si iti permite sa faci un tur virtual al interiorului constructiei. In plus fata de acestea putem prezenta functiuni ale mobilierului, solutii de compartimentare complexe, impactul luminii asupra interiorului sau putem prezenta o cladire in diverse etape de implementare. Animatia este acel alement care poate oferi oricerui arhitect, designer sau manager de proiect un avantaj in fata concurentei in cadrul unei prezentari .

.05 Planuri izometrice

Vederile izometrice sunt de nelipsit din protofoliu de prezentare al oricarui dezvoltator rezidential. Este un mijloc simplu si eficient prin care poti prezenta compartimentarea spatiului, diverse dimensiuni si tipologi sauvariante de mobilare si amenajare

.06 Modelare 3D

Daca ai nevoie de o imagine pentru a prezenta un concept de obiect sau doresti sa iti prezinti produsele fara a imi mai irosi timp si resurse pe sesiuni foto atunci solutia este o relizarea proiectului in 3D.